Rreth Nesh

Fotografite nga Eventet Speciale

Gati per konkurs

Aktivitete,

Stervitje

Aktivitete,

Cmimet e fituara

Aktivitete,

Cerrik 2019

Aktivitete,

Fitues

Aktivitete,

Kampionat

Aktivitete,

Cfare jemi ne ?

Cmimet qe ne kemi fituar jane cmime nderkombetare te cilat #################################

Ne zhvillojme sportin e peshengritjes dhe aktivitete te tjera brenda Elbasanit dhe me gjere  duke perfshire dhe federatat e tjera .

Vajzat qe ne kemi trajnuar dhe vazhdojme trajnojme jane vajza te cilat kane ngritur trofe kombetar .

Sponserat Tane

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image